If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Всеки път си обещавам че няма да чета такива теми и все не се сдържам.Ако единият двигател е по ...,от другия ще се прави само той.Но щом се правят толкова разновидности на задвижване,значи всеки си има свойте предимства/финансови,метафизични и т.н.,/.Вече може да избираме между бензин,дизел,хибридни,електрически,на сгъстен въздух и т.н..Но всеки си преценява според своите потребности и се мъчи да убеди другите колко са сгрешили с различния/грешния/ избор.Това е като да ме убеждават че има по вкусен сладолед от шоколадовия,е няма.Така че всеки да си взема това което му върши работа,или за удоволствие,и да се радва не безаварийни километри,другото е само чесане на езиците.
Абсолютно! Много пъти съм го казвал и аз същото...Всеки си хвали "стоката" и туй то...Нека всеки си се радва на това, което има и да не гледаме в чуждата паница
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
Много на сериозно се взехте, я по весело младежи, всеки да кара каквото му е кеф, и дизелджиите да не ми обръщат внимание, Аз така си приказвам, стана ми интересно с бързата баничарка. А колегата с ГТВ-то е напълно прав, 156-ците са по бързи, по леки са, а и предната ми Алфа беше 156-ца и го знам от опит.
А колегата с ГТВ-то е напълно прав, 156-ците са по бързи, по леки са, а и предната ми Алфа беше 156-ца и го знам от опит.
Я тогава сподели, че аз 156 не съм карал. Поне на GTV-тата пътното поведение и управление трябва да е по-добро и по-прецизно, нали?
Че иначе аз за какво съ мъча бъбреците с това твърдо окачване?
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Много на сериозно се взехте, я по весело младежи, всеки да кара каквото му е кеф, и дизелджиите да не ми обръщат внимание, Аз така си приказвам, стана ми интересно с бързата баничарка. А колегата с ГТВ-то е напълно прав, 156-ците са по бързи, по леки са, а и предната ми Алфа беше 156-ца и го знам от опит.
Абе то хубаво вървят повече 156 ама незнам защо с ГТВ-то изпревари на 180 156 2,0-ката
а пък и двете даваха газ до край.
но нещата които пиша са факт, проверен в дългогодишно, ежедневно поне 8-часово шофиране Както е факт че при Алфа Ромео от 1997 година насам дизеловата моторизация е по-добрият избор при всички модели на фирмата, без изключение.
Факт установен от теб предполагам, проверен от теб, и сервиран като твоето собствено мнение нали?......
Дали и кое е по добрия избор също е твое мнение, и като гледам статистиката определено не е факт, установен от тебе, а даже е само твърдение......
50 дизела, на близо 90 бензинки......
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Факт установен от теб предполагам, проверен от теб, и сервиран като твоето собствено мнение нали?......
Дали и кое е по добрия избор също е твое мнение, и като гледам статистиката определено не е факт, установен от тебе, а даже е само твърдение......
50 дизела, на близо 90 бензинки......
Бензинките са повече, защото всички 156-ци в тоя форум са купени на старо, и като се имат предвид навиците на нашите джамбази с километражите, повечето хора предпочитат да си вземат бензинова с надеждата да е карана по-малко. Бедата е там, че реалните километри на бензиновите не могат да се установят, за разлика от JTD-тата Плюс това, повечето хора в БГ като чуят "дизел" и все още се сещат за тракащите Пежо 504 и дизеловите 123-ки. На трето, но не на последно място - в края на 90-те автопроизводителите все още пускаха първо бензиновите версии на моделите и с леко закъснение дизеловите, а като гледам годинките на на колите от подписите на корлегите с TS все са 98-99 година - за това са повече
аз съм карал Берлинго 2.0HDI 90 к.с. около 170 000 километра за 3 години.
...стига вече си ни занимавал с твоята баничарка, защото това което казваш е смешно
Супер, аз 5 имам около 500 000 с разни баничарки, бусове и темподобни, и именно те ме убедиха да си купя дизелова кола за лична. Иначе и аз преди това карах все бензинови, но прогледнах
Comment